Back to All Events

Mantra Vigil: All Night Singing Ceremony for the love of Love! (NL/ENG)


** This event will be held in NL/EN depending on the participants :-) **

Van zonsondergang tot zonsopkomst..
Laat ons zingen!
Je hart klopt.
De stilte fluistert.
Klink! En luister... 
Wat hoor je daar?

Tijdens een Mantra Vigil zingen we de hele nacht. 
Ehh.. Say WHAT?! De hele nacht?!

Ja. We blijven samen wakker om voorbij het alledaagse te gaan. Om het oneindige, het goddelijke, het magische in onszelf te herinneren en herkennen. Om te zien hoeveel groter (of kleiner) we zijn dan we soms denken. Om het raadselachtige bestaan te vieren! 

Deze nacht is een heilige ceremonie vol verstilling, muziek en verbondenheid. We zingen samen vanuit ons hart. Ons prachtige hart dat alles kan omarmen; onvoorwaardelijk aanwezig, wat voor kleuren, klanken, gedachtes of gevoelens er ook naar boven komen. ALLES is welkom. Het zingen vanuit het hart brengt ons dichter bij God. Of noem het Liefde, Waarheid, Wijsheid, Allah, Stilte.

En wat doen we dan? We zingen mantraโ€™s in verschillende talen en tradities. Maar de overeenkomst is liefde en eenvoud. Het zingen is een meditatie. Na het zingen is er stilte, om te voelen wat de mantra in je heeft geraakt. Door de nacht heen zijn korte deelmomenten. We voeden ons met klank, liefde, thee en (voor wie wil) ceremoniรซle cacao. In de ochtend serveren we fruit als ontbijt.

Wees welkom. We nodigen je uit om los te laten wat niet meer dient, om je over te geven aan het onbekende. Om naar binnen te keren en naar buiten te spatten. We vragen je om niet te praten en je telefoon uit te zetten. En om te komen met een heldere intentie, zodat deze gevoed kan worden met klank en Liefde. Deze mantra nacht is een nieuw begin. 

๐ŸŽถ Hoe klinkt mantra zingen? ๐ŸŽถ
http://www.soundcloud.com/cosmiccircle

๐Ÿ’› DOOR WIE ๐Ÿ’›
Chris van der Weide van Open Heart Encounters en Sefrijn Langen van Cosmic Circle zullen de nacht begeleiden, vergezeld door een team van toegewijde muzikanten - en natuurlijk door jou.

๐Ÿ’ซ VOOR WIE ๐Ÿ’ซ
Deze nacht is een beoefening van overgave en devotie, maar tegelijkertijd een viering van het leven en het bestaan! In voorgaande edities hebben we fervente mantra-fanatiekelingen welkom geheten, maar ook mensen die slechts 1 keer hadden gezongen. Tijdens een vorige editie in juli was er een vrouw van 69, in april was er een meisje van 12โ€ฆ Is deze nacht voor jou? Luister naar je hart. Die heeft het antwoord. (En als je praktische vragen hebt, schroom niet om contact op te nemen, zie contact info onderaan deze tekst).

๐Ÿ’ก PRAKTISCH ๐Ÿ’ก
- Er is plek voor maximaal 20 mensen.
- Er zijn een paar matrasjes aanwezig in de ruimte, dus mocht je echt even willen rusten kan dat. Tijdens de openings- en afsluitronde vragen we of iedereen wakker kan zijn.
- Omdat dit de lange editie is serveren we heerlijke vegetarische soep in de avond!
- โ€™s Ochtends zullen er fruit en nootjes zijn als ontbijt.

๐ŸŽ’ MEENEMEN ๐ŸŽ’
- Een object voor op het altaar wat staat voor jouw intentie. Een dierbare steen, een kleurige veer, een simpel blad van de boom. Wat voor jou kloppend voelt.
- Een tekst, gedicht, lied of andere expressie die jou in je hart raakt. Tijdens de nacht zijn er deelmomenten waarin je dit met de cirkel kan delen.
- Thuislaten: telefoon & (sterke) parfum

๐Ÿ•ฐ TIJDEN ๐Ÿ•ฐ
De deur is open vanaf 15.45
We beginnen de ceremonie om 16.00
Rond 09.00 komt de zon op en ronden we de nacht af.

๐Ÿ’ธ PRIJS ๐Ÿ’ธ
Normaal ticket: โ‚ฌ 59 p.p.
Kom samen: โ‚ฌ 49 p.p. (duo ticket voor โ‚ฌ 98)
Er is plek voor maximaal 20 mensen.*

Ticketlink --> 
https://www.chipta.com/nl/tickets/event/15764/mantra-vigil-all-night-ceremony-for-the-love-of-love/#event-info 
* Wil je er echt heel erg graag bij zijn en is geld een obstakel, schrijf ons en dan kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen. 

๐Ÿ• LOCATIE ๐Ÿ•
Yurt 'Hafiz', in het HartenWeiland op het terrein van de 'Harten Weide'. 
Hennisdijk 10, 4111 RK, Zoelmond 
(Carpoolen in het handigst, maar met de ov fiets is het ook heel goed te bereiken vanaf station Culemborg) 
Gratis parkeren achter op het terrein van de manege. 

VRAGEN?
Bel of mail Sefrijn:
love@cosmiccircle.org
0628701780
of Chris:
info@openheartencounters.com 
0683987700

Earlier Event: December 7
Tantra: Unveiling Intimacy (ENG)